meesvandenbrinklogo

Een eigen virtueel datacenter

één centrale telefonie omgeving met sip-trunks

vmware

Voor Mees van den Brink is door ons een volledig redundante serveromgeving gerealiseerd bestaande uit een SAN met SSD ondersteuning gekoppeld aan gevirtualiseerde servers middels VMware. De klant heeft hiermee een eigen virtueel datacenter in huis met voldoende groei mogelijkheden voor de toekomst. Naast gebruik van een eigen serveromgeving zijn er voor een aantal cruciale onderdelen binnen het netwerk gekozen voor SAAS diensten:
Voor de e-mail wordt gebruikt gemaakt van Microsoft Office 365;
Voor de back-up van de belangrijkste data is gekozen voor ons Veeam Cloud Connect platform.

Mees van den Brink maakt gebruik met al haar vestigingen in Nederland, Duitsland en België van een virtual private network. Op het hoofdkantoor in Haaksbergen staat één centrale server- en telefonieomgeving waarmee alle andere vestigingen worden gefaciliteerd. Dit vereenvoudigt het beheer enorm en kan daarom door ons voor een relatief laag bedrag per maand voor de klant uitgevoerd worden. De vestigingen maken enkel gebruik van terminals middels remote desktop en de telefoontoestellen melden zich aan op de telefooncentrale in Haaksbergen over de VPN connecties. Op de telefooncentrale zijn verschillende sip-trunks actief, zodat er per vestiging met een eigen geografisch nummer naar buiten wordt gebeld. Ook deze centrale telefonieomgeving is door InToBytes gerealiseerd en heeft een aanzienlijke kostenbesparing voor Mees van den Brink opgeleverd.

Bob van den Brink – Mees van den Brink

Bob van den Brink
”…InToBytes heeft een enorme besparing op belkosten weten te bewerkstelligen door de implementatie van één centrale telefonieomgeving".