afspraak is afspraak

ICT Installatie en support

InToBytes bestaat uit een team van ervaren ICT-specialisten, ieder in haar/zijn discipline(s). Daarnaast beschikken wij over een groot en betrouwbaar partnernetwerk van o.a. Microsoft, VMware, Veeam,  Sophos, HP, Brother, Fortinet, Dell …, waardoor wij alle ICT-infrastructurele disciplines beheersen. Of het nu gaat om de installatie van één telefoontoestel of de migratie van een netwerkomgeving met 500 werkplekken, geen uitdaging is ons te klein of groot. U kunt ons inschakelen voor de implementatie van bijvoorbeeld een geheel nieuwe cloudomgeving, maar ook voor supportverlening bij calamiteiten aan werkplekken bij u op locatie. Bij ICT support vragen dient u er wel rekening mee te houden dat contractklanten bij ons altijd voor gaan. Contractklanten genieten bij ons het recht op directe remote ondersteuning en binnen 4 kantooruren een engineer ter plaatse.

 

ICT installatie en support met kennis op hoog niveau

Kennis en kwaliteit op hoog niveau bieden, zijn twee belangrijke kernwaarden van InToBytes. Op die manier zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor uiteenlopende klanten. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen in de branche op de voet en zijn daardoor op de hoogte van de nieuwste technieken. Dat is onder meer terug te zien in de innovatieve maatoplossingen die wij bij onze klanten implementeren.

Arjan Beverdam

Arjan Beverdam
"Continu op de hoogte blijven van de nieuwste ICT-technologieën en onze engineers daarin opleiden is één van mijn uitdagingen binnen InToBytes".