ervaren mensen

Server en netwerk migratie

Als organisatie zijn weinig veranderingen zo ingrijpend als het overstappen naar een nieuwe netwerkomgeving. Vaak komen belangrijke processen gedurende een korte tijd helemaal stil te liggen, maar in het slechtste geval kan het zelfs zo zijn dat de productiviteit van het personeel in uw organisatie helemaal tot stilstand komt.

Om te voorkomen dat veranderingen aan uw ICT-infrastructuur desastreuze gevolgen hebben voor uw organisatie is het dan ook een goed idee om te zorgen dat dergelijke migraties uitgevoerd of begeleid worden door professionals. InToBytes is specialist in migraties vanĀ  Microsoft netwerkomgevingen. Het migreren naar een nieuw platvorm op locatie of in de cloud gaat altijd volgens een vooraf met u bepaald gedegen migratieplan. Een goede voorbereiding en duidelijke communicatie voorkomt onverhoopte problemen en teleurstellingen.

 

Bestaande netwerk of server migratie

Heeft u een bestaand netwerk en wilt u uitbreiden? Of wilt u uw netwerkomgeving migreren naar de cloud? Dan begeleiden wij de implementatie en overgang van A tot Z voor een optimaal functionerend eindresultaat.

Arjan Beverdam

Arjan Beverdam
"Verkeerd aangepakte migraties kunnen een grote impact hebben op de downtime van uw serveromgeving. Laat u dus begeleiden door professionals".