Geen zorgen

Remote beheer

InToBytes beschikt over een eigen Remote Operating Center (ROC) met professionele monitoringstools en vakbekwame helpdeskmedewerkers. Uw serveromgeving wordt proactief gemonitord middels de servermonitoringssoftware die wij op uw server(-s) installeren. Cruciale zaken zoals schijfcapaciteit,  virussen, back-ups, mogelijke indringers e.d. worden standaard binnen onze contracten gemonitord. Op wens van de klant kunnen wij veel meer zaken monitoren.

 

Professionele remote beheer met onze ROC

Bij een defect krijgt ons ROC een alarmmelding op een groot scherm en grijpt direct in. Binnen onze beheercontracten valt ook de installatie van Teamviewer software op alle werkplekken, zodat wij bij benodigde werkplekondersteuning de werkplekken direct kunnen overnemen en gebruikers kunnen helpen. Elke maand voeren wij buiten kantoortijd, zodat u er geen hinder van ondervindt, remote alle patches en updates uit op uw server(-s),

Meer weten? Neem contact met ons op!

Paul Lobeek

Paul Loobeek
"Het ROC is het hart van onze organisatie. Vanuit daar houden wij alle serveromgevingen van onze klanten nauwlettend in de gaten".