Veiligheid voorop

AVG & IT Security scan

Uw website, CMS-systeem, wachtwoorden, vertrouwelijke e-mail, beveiligingscamera’s, kassasystemen: elk apparaat dat gekoppeld is aan internet biedt cybercriminelen een opening. Cybercriminelen zijn inventief en MKB-ondernemers zijn steeds vaker de dupe. Als er iets gebeurt, kan de schade groter zijn dan u denkt. Niet alleen voor uw reputatie en uw klanten, maar ook voor uw portemonnee omdat nalatigheid steeds vaker wordt beboet.

 

Onbezorgd aan het werk dankzij professionele IT en AVG security scan

Middels onze security scan hoeft u niet te wachten tot er zich problemen voordoen. Met onze complete, volledig geautomatiseerde security scan bieden wij uw bedrijf maximale veiligheidscontrole over uw systemen en apparaten die gekoppeld zijn aan het internet. Per week, maand of kwartaal worden uw systemen gecontroleerd of er bij u ingebroken kan worden via apparaten die op internet zijn aangesloten.

Voor een optimale bescherming is dat noodzakelijk: elke maand worden er namelijk gemiddeld 500 nieuwe kwetsbaarheden in hard- en software ontdekt. Onze scansoftware wordt dagelijks uitgebreid met de laatste wereldwijde dreigingen en kwetsbaarheden. Na elke scan wordt er een gebruikersvriendelijke, heldere veiligheidsrapportage opgesteld, inclusief advies voor mogelijke oplossingen en u toegezonden.

Het scanproces is volledig geautomatiseerd en is toegankelijk via een portal, vanuit de Europese Cloud. Daardoor heeft u geen dure hardware nodig en blijven de kosten voor u zo laag mogelijk. Als klant bepaalt u samen met ons hoe diepgaand en in welke frequentie u een security scan laat uitvoeren.

Er is al een security scan van € 6,50 per maand. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op!

Paul Lobeek

Paul Loobeek
"Voorkomen is beter dan genezen. Onze security scan geeft u een goed beeld van de kwetsbaarheden binnen uw netwerk".