Uw ICT partner

ICT bedrijf nabij Almelo en Hengelo

InToBytes ICT bedrijf is nabij Hengelo en Almelo gevestigd in Enschede waar we sinds 2007 diverse ICT en IT oplossingen bieden aan onze klant. Ons doel is om iedere klant gelijkwaardig aandacht te geven en het juiste advies te geven. Waar wij enthousiast van worden is het vinden van de oplossing dat bij uw organisatie past! Dankzij ons breed pallet aan Microsoft geori√ęnteerde oplossingen op locatie en in de Cloud kunnen wij elke doelgroep uitstekend bedienen.

Je loopt gemakkelijk bij ons binnen en ons ICT bedrijf is dan ook altijd open voor een kop koffie en advies zonder dat er direct gefactureerd wordt. Als ICT bedrijf nabij Hengelo of Almelo leveren we alleen hoogwaardig kwaliteit en hoog serviceniveau aan onze klanten.

 

Advies nodig van een ICT bedrijf nabij Hengelo of Almelo?

Adviseren, ontwerpen, implementeren en beheren van betrouwbare en veilige ICT- en VOIP-omgevingen is ons specialisme en daar worden we ook erg enthousiast van. Wij zijn er tenslotte om uw organisatie de beste oplossing te bieden dat bij u past. Dat kunnen zowel oplossingen zijn in de cloud, bij u op locatie of juist een mix van beide. Het moet gewoon werken, zeggen wij altijd.

Wij hebben bewust gekozen om uitsluitend te werken met gerenommeerde fabrikanten en dienstverleners van A-merken. Dankzij deze partners kunnen we de kwaliteit en serviceniveau garanderen en beloven aan onze klanten.

 

Unieke aanpak

Onze aanpak is uniek aangezien wij all-in contracten bieden in de markt. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al het onderhoud en beheer van uw ICT- en VoIP omgeving van u over. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van goed onderhouden netwerken wat in uw en ons belang is. Meer weten? Neemt u dan eens contact met ons op en wij komen graag langs!

Arjan Beverdam

Arjan Beverdam