ICT partner Zorg

ICT specialist voor Huisartsen en Zorg

InToBytes ICT bedrijf is specialist in het bieden van oplossingen voor bedrijven in de zorg zoals huisartsen. Zo werken wij onder andere voor ziekenhuizen en voor huisartsenposten. Dankzij onze 24/7 service zorgen wij ervoor dat jouw data veilig is en dat je systemen optimaal werken. Van mail, telefonie, computers tot virusbeveiligingen en hulp bij storingen.

Ons doel is om iedere ICT systeem en met name in de zorg continu aandacht te geven zodat we kunnen garanderen dat er niets mis zal gaan. Het is tenslotte een groot probleem als computers niet werken, servers gehackt worden of als er persoonsgegevens op straat komen te staan.  Met een breed aanbod aan Microsoft oplossingen op locatie en in de Cloud zorgen wij ervoor dat jouw systeem altijd perfect werkt!

 

ICT voor de Zorg en speciaal voor Huisartsen

InToBytes is een nuchtere partner waarbij iederee vrij is om aan te kloppen voor vrijblijvend advies en hulp op afstand of locatie. Wij rekenen daar niet direct kosten voor, dat is wel zo prettig. Wij staan voor een hoog kwaliteit en serviceniveau waarop je kunt bouwen. Daarom werken wij uitsluitend met A-merken software en oplossingen om garanties te kunnen bieden. Onze engineers staan altijd voor u klaar en hebben één doel: een tevreden klant.

 

Ons motto luidt: “Je kunt over meerdere wegen met een Golf of Porsche naar Rome rijden” en leggen daarom onze klanten altijd meerdere oplossingen voor waaruit zij zelf een keuze kunnen maken.

Arjan Beverdam – technisch directeur / consultant

Arjan Beverdam
"Dankzij onze oplossingen op maat verzorgen wij ICT oplossingen die rust geven aan organisaties in de zorg"