Silver partner

Office 365 zakelijk

Office 365 is een abonnementsservice van Microsoft in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Door applicaties zoals Outlook, Excel en Powerpoint te combineren met krachtige cloudservices zoals OneDrive, SharePoint en Onenote, kan iedereen op elk apparaat van alles maken en delen met interne collega’s en derden. Het pakket biedt optimale flexibiliteit waar u ten aller tijden gebruik van kunt maken en waar u dat maar wenst. U kunt kiezen uit diverse pakketten die schaalbaar zijn naar uw wensen. U beschikt altijd over de nieuwste versie van het volledige Office pakket.

Als zakelijke partner van Microsoft hebben we de juiste kennis en oplossingen in huis om u te helpen met uw office pakket. Vraag gerust naar de mogelijkheden van Microsoft Office 365.

 

Office 365 zakelijk omvat:

Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher and Access in de cloud en als bureaubladversie
Zakelijke e-mailhosting met mailboxen van 50 GB
– Gezamenlijke (gedeelde) agenda
– Eén licentie omvat vijf telefoons, vijf tablets, en vijf pc’s of Macs per gebruiker
– 1 TB aan cloudopslagruimte per gebruiker in OneDrive voor Bedrijven
– SharePoint
– Microsoft Teams
– Skype voor Bedrijven

 

Implementatie en beheer volledig uit handen genomen

Wij helpen u graag bij de implementatie van of de migratie naar een Office 365 omgeving binnen uw organisatie. InToBytes is Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions partner en heeft hierin veel ervaring! Na installatie op locatie staan wij garant voor het beheer en onderhoud van uw systeem. Zo kunt u altijd terugvallen op ons, op het moment dat u ondersteuning wenst.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden via telefoonnummer 053 – 48 22 000 of stuur een mail naar info@intobytes.nl.

Paul Lobeek

Paul Loobeek
"Met de benoeming tot Microsoft Silver Cloud Solution Partner hebben wij aangetoond al vele succesvolle Office 365 migraties te hebben uitgevoerd".