Data Backed up

Online Backup oplossingen

Het maken van een online backup van uw bedrijfsbestanden en/of volledige virtuele omgeving is van essentieel belang voor uw organisatie. Iedere ondernemer is zich hier wel van bewust, maar toch heeft een groot aantal ondernemingen nog steeds geen (goede) backup strategie.

Er zijn simpelweg twee soorten backups te benoemen: een backup van alleen uw gegevens of een backup van uw volledige (gevirtualiseerde) ict-systeem inclusief uw gegevens. Hierbij zal het duidelijk zijn dat de hersteltijd dat u weer aan het werk kunt met uw data na een computer- of servercrash ver uit één ligt. Beide backups kunnen opgeslagen worden op een interne mediumdrager of in de cloud bij geavanceerde datacenters.

 

Online data backup

Middels Ahsay software bieden wij een volledig geautomatiseerde back-up oplossing van uw data naar een geavanceerd datacenter, speciaal voor bedrijven. Aanschaf van tapestreamers en een strenge discipline t.a.v. het verwisselen van tapes e.d. zijn overbodig.

 

Virtual machine (VM) online backup

InToBytes is Silver Pro partner van Veeam. Veeam Backup & Replication software biedt snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en data voor zowel VMware vSphere als Microsoft Hyper-V omgevingen. Daarnaast biedt Veeam extra back-up mogelijkheden t.b.v. Microsoft Office 365.

InToBytes realiseert een volledig redundante disaster recovery oplossing met Veeam Cloudconnect. De ideale combinatie voor het maken van lokale back-ups en het opslaan van een veilige kopie naar een extern datacenter.

Arjan Beverdam

Arjan Beverdam
"Maak samen met ons de ideale backup strategie voor uw organisatie en laat deze vakkundig door ons implementeren. Dit geeft u een stuk minder zorgen".