Altijd bereikbaar

Telefonie ( VoIP )

VoIP oplossing in Deventer en Enschede

Bij Voice over Internet Protocol (of VoIP) wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Bij VoIP is een telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP-account, geprogrammeerd in een VoIP-toestel, Soft Phone of mobiele telefoon, dat functioneert op iedere locatie waar het toestel verbinding heeft met het internet.

 

InToBytes levert een betrouwbare online VoIP telefonie-oplossingen, waarbij de telefooncentrale zich niet meer op een klantlocatie bevindt, maar in de cloud: een virtuele of cloud centrale dus. U belt altijd via een internetverbinding middels het SIP-protocol, waardoor traditionele ISDN- en analoge aansluitingen overbodig worden, terwijl u uw huidige telefoon- en faxnummers gewoon mee kunt nemen. Alle apparatuur in de cloud is redundant uitgevoerd en ondergebracht in twee afzonderlijke datacenters. Deze zijn beveiligd en de apparatuur wordt 24/7 gecontroleerd op beschikbaarheid. Het online telefonie platform is verbonden met nationale en internationale carriers om het telefonieverkeer af te handelen. Bij deze oplossing kan zelfs een gunstig onbeperkt-bellen-abonnement worden afgesloten voor zowel vast als mobiel bellen.

 

De voordelen VoIP vanuit Enschede en Deventer op een rij

  • Kent vele functionaliteiten, waaronder: bellen en gebeld worden, fax en voicemail to e-mail, keuzemenu, wachtrij, wachtmuziek, groepsgesprekken en doorschakelingen, voor een vast laag bedrag per gebruiker;
  • U hoeft niet te investeren in een eigen telefooncentrale;
  • U hoeft zich niet meer te bekommeren om upgrades en onderhoud;
  • Twee aparte en gescheiden netwerken voor voice en data zijn niet (altijd) meer nodig;
  • De belkosten liggen een stuk lager dan bij de traditionele manier van bellen.

 

Vereiste:

Het is essentieel om een goede inschatting te maken van hoe u de online telefonie gaat gebruiken en hoeveel gelijktijdige gesprekken uw organisatie gemiddeld voert. De bandbreedte van uw internetverbinding bepaalt namelijk het aantal gelijktijdige gesprekken dat mogelijk is. Per gesprek is een bandbreedte van 115 kbit/s nodig (Codec is G.711) en voor een videogesprek 512 kbit/s. InToBytes kan u hierin adviseren en u de nodige verbindingen leveren.

Paul Lobeek

Paul Loobeek
"Middels onze vaste en mobiele telefonie integratie bent u altijd en overal bereikbaar en bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw belkosten".