Altijd online

Zakelijke internetverbindingen

De internetverbinding is tegenwoordig onmisbaar geworden in het bedrijfsleven. Zeker nu het “cloud en VoIP tijdperk” is aangebroken is een betrouwbare internetverbinding met de juiste snelheid van cruciaal belang. Er heerst een grote concurrentiestrijd tussen de grote providers om de verbindingen te mogen leveren, waardoor bedrijven door de bomen het bos vaak niet meer zien.
Laat u daarom eerst door ons als onafhankelijke reseller van de betrouwbare verbindingen adviseren. InToBytes levert alle kwalitatief hoogwaardige verbindingen en denkt met u mee over de veiligheid en beschikbaarheid ervan. Als uw bedrijf erg afhankelijk is van de internetverbinding is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een extra fallback verbinding.

Uiteraard leveren, implementeren en beheren wij ook de hardware voor de diverse verbindingen: KPN, Vodafone, BBNed, Ziggo, Tele2, Reggefiber, NDIX….

 

InToBytes levert de volgende zakelijke internetverbindingen:

  • ADSL: Met ADSL zijn downloadsnelheden van 20Mbit/s en uploadsnelheden van 1 Mbit/s te halen. Een ADSL-verbinding is uitermate geschikt voor internetsurfen en e-mailen.
  • VDSL: Voor bedrijven die meer snelheid nodig hebben is er VDSL. Dit is een variant van ADSL waarbij een veel hogere download- en uploadsnelheid mogelijk is. Een VDSL-verbinding is geschikt voor bedrijven die veel bestanden verzenden en ontvangen, die afhankelijk zijn van snelle communicatie en die wellicht een aantal medewerkers willen voorzien van een thuiswerkplek.
  • Kabel: Kabelinternet biedt een internetverbinding die verloopt via dezelfde kabel waar ook de televisie op is aangesloten. Via deze kabel kunnen hele hoge snelheden gehaald worden. Een verbinding via de kabel is geschikt voor bedrijven die veel bestanden verzenden en ontvangen, die afhankelijk zijn van snelle communicatie en medewerkers willen voorzien van een thuiswerkplek.
  • Glasvezel: Met glasvezel zijn nog snellere verbindingen mogelijk. Bij glasvezel is de up- en downloadsnelheid identiek. Glasvezel is uitermate geschikt voor bedrijven met hosted services, VPN-verbindingen en thuiswerkers.
  • 4G: Als er ergens geen vaste internetverbinding mogelijk is, biedt 4G uitkomst. 4G is het mobiele netwerk waarbij relatief hoge snelheden behaald kunnen worden. 4G biedt voldoende snelheid om te surfen op het internet en te e-mailen. 3G is tevens geschikt als fallback voor een vaste internetverbinding.

Paul Lobeek

Paul Loobeek
"De snelheid die een internetprovider noemt is niet altijd de snelheid die je ook krijgt. Betaal alleen voor de snelheid die je daadwerkelijk krijgt".