Wat doen wij

1

Adviseren, ontwerpen, implementeren en beheren van betrouwbare en veilige ICT- en VOIP-omgevingen is ons specialisme. Uw organisatie is daarbij ons uitgangspunt en op maat bedenken wij voor u de best passende oplossing. Dit kan een oplossing op locatie zijn, in de cloud of een mix van beiden. Als uitgangspunt hanteren wij daarbij dat de oplossing “gewoon werkt” en u en uw medewerkers het werken makkelijker maakt. Mochten er onverhoopt toch calamiteiten optreden, staan onze engineers voor u klaar, indien gewenst zelfs 24×7, om zaken snel weer up and running te krijgen.

Wij kiezen bewust om samen te werken met gerenommeerde fabrikanten en dienstverleners van A-merken. Deze partners bieden bewezen technologieën van hoge kwaliteit en beschikken over een hoogwaardig serviceapparaat en  grote achterban. Dit maakt u ook minder afhankelijk van ons als ICT partner, omdat deze producten en diensten grote aftrek in de markt vinden. Bij ons zijn perfect functionerende ICT-oplossingen die u vele jaren kunt gebruiken en zelden tot nooit down gaan van grootste belang.

Onze all-in contracten zijn uniek in de markt. Wij nemen voor een vast bedrag per maand al het onderhoud en beheer van uw ICT- en VoIP omgeving van u over. U komt zo nooit voor financiële verassingen te staan en bent verzekerd van goed onderhouden netwerken wat in uw en ons belang is. Bij implementatie- en migratietrajecten staan wij als adviseur naast u m.b.t. de keuze en implementatie van uw bedrijfsapplicatie(-s).

 

 

Daarnaast krijgt u van ons voor nieuwe oplossingen altijd een voorstel met een vast installatietarief.

Sinds 2015 hebben wij ons ook gespecialiseerd in het inrichten van Sharepoint (online) portalen. Met de opmars van Microsoft Office 365, waar Sharepoint Online onderdeel van uitmaakt, kregen wij steeds vaker de vraag hiernaar van onze klanten. Sharepoint structureert bedrijfsprocessen en maakt werken efficiënter en makkelijker, wat perfect binnen onze bedrijfsmissie past.

Bekijk onze bedrijfsvideo:

 

Visie en missie

1

Wij willen een gerenommeerde en regionale ICT-partner zijn in Twente en Salland met persoonlijke aandacht voor onze klanten. Door eerlijke transparante adviezen met meerdere opties te geven benadrukken wij ons belang in lange termijn relaties met onze klanten. Wij hanteren een pragmatische aanpak met korte lijnen, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoogwaardig serviceniveau de grootste waarden zijn.

Onze missie is om de best passende oplossingen te bieden aan organisaties en haar medewerkers om werken makkelijker te maken.

Wie zijn wij

Jurgen Grote Punt – systemengineer

Patrick Nieuwenhuis – systemengineer

Joey Wiggers - supportengineer

Joey Wiggers – supportengineer

Martijn Lammers - supportengineer -BBL

Martijn Lammers – supportengineer -BBL

Pepijn van Vliet - accountmanager

Pepijn van Vliet – accountmanager

Will ter Heersche - manager operations / senior systemengineer

Will ter Heersche – manager operations / senior systemengineer

Arjan Beverdam

Arjan Beverdam – technisch directeur / consultant

Paul Loobeek

Paul Lobeek – commerciëel- / financiëel directeur