In the Cloud

Werken in de Cloud met de juiste oplossingen

Werken in de Cloud is het nieuwe werken voor bedrijven. Veilig snel en voordelig! U bespaart in ieder geval op de grote eenmalige kosten voor de aanschaf van lokale producten en voor Cloud services betaald u gemakkelijk per maand. De serveromgeving waar u in werkt is standaard al zeer snel en redundant uitgevoerd.

Alle bestanden staan veilig opgeslagen op de server en daar worden continu back-ups van gemaakt zodat u nooit tegen problemen aan loopt bij het crashen van computers, brand of andere zaken. Bij werken in de cloud krijgt iedere gebruiker een op maat gemaakte  bureaublad waar al zijn/haar benodigde applicaties in staan. Zo heeft de gebruiker haar werkplek altijd bij de hand!

 

Werken in de Cloud met gecertificeerde datacenters

Vanuit ISO-gecertificeerde datacenters kunnen wij u werken in de cloud aanbieden waarbij we 24/7 alles voor u in de gaten houden. Samen met onze eco partners zijn onze cloud diensten op de locaties Previder PDC2 in Hengelo en Equinix EN1 in Enschede uitgerold. Deze datacenters kunnen als productielocatie en als uitwijklocatie dienen.

Is een cloud oplossing nu altijd de beste en meest gunstige oplossing voor uw organisatie? Het antwoord is: nee! InToBytes voert daarom altijd eerst een cloudscan uit om te beoordelen welke oplossing het beste binnen uw organisatie past.

Wat de juiste oplossingen of diensten precies zijn zullen we dan ook nader uitleggen en op maat op uw organisatie afstemmen. Daarnaast zijn we niet gebonden aan vaste oplossingen of partners, bij ons heeft u keuze waar u het liefst mee werkt. Door de juiste combinatie van oplossingen en diensten zorgen wij er voor dat u de (online) werkplek heeft waar u het beste mee kunt werken. Veilig, snel en schaalbaar!

Meer informatie of contact opnemen? Dat kan! Mail of bel ons gerust.

Arjan Beverdam

Arjan Beverdam
"Een cloud oplossing is niet altijd de beste en meest gunstige oplossing voor uw organisatie. Laat ons daarom eerst een cloudscan uitvoeren".